Vi vil forsøge at starte en Weblog, hvor man kan rejse og diskutere alle emner inden for det at Bo Godt i almene boliger. Hvor man kan komme med gode råd og ideer. Et åbent debatforum.

tirsdag den 26. december 2006

Lærkebo - Bo godt hos Lejerbo

LÆRKEBO

Bo Godt hos Lejerbo

Jeg har besøgt Lærkebos hjemmeside, og har brugt nogen tid på den. Det er en gedigen og spændende hjemmeside med mange relevante og gode oplysninger. Det er også en hjemmeside, hvor man kan få inspiration til at gøre noget ved sin egen boafdelingen.

Afdelingen ligger i Skejby ca. 5 km fra Århus C og består af allergi-boliger.

Der er brugt specielle byggematerialer, udluftning m.v. Der er derfor fortrinsret for allergikere ved fremsendelse af læge-attest på for eksempel allergi overfor husstøvmider, astma, bronkitis m.v. Fortrinsret gælder ikke til de 12 ungdomsboliger. Man skal være under uddannelse for at være berettiget til en ungdomsbolig.

Afdelingen er opført i 1984/85 og består af 99 almene boliger og 12 ungdomsboliger. Afdelingen er opbygget i 7 gårde. Boligerne er i 2 etager med trappe til 1. sal. Alle 4- og 5-vær. har gæstetoilet i stueetagen.

Bestyrelsen vægter åbenhed og et godt socialt miljø i Lærkebo. Det tilstræbes at skabe gode vilkår for beboere i alle aldre.

Formålet med denne Lærkebos hjemmeside er, at den besøgende skal kunne finde alt, hvad der er værd at vide om Lærkebo. Hvis man savner nogle faktuelle oplysninger på hjemmesiden, så opfordres man til at skrive til Webmaster.

Besøg Lærkebos hjemmeside: -> http://www.lejerbo.org/afd238-0/

 
 

Ingen kommentarer: